Optinicki

De Optinicki wordt gemaakt van onderhoudsvrij, met glasvezel versterkt, polyester. De rompvorm is gebaseerd op de optimist. De Optinicki wordt met de grootste zorg gefabriceerd. Extra aandacht is dan ook besteed aan het verstevigen van de kwetsbare onderdelen van de Optinicki, zoals; Mastdoft, mastvoet, stootrand, polyester zwaard en roer.

Door de degelijke en extra verstevigde stootrandconstructie kan de Optinicki tegen een stootje. Het is dan ook een solide boot om het zeilen te leren en tevens goed te gebruiken als bijboot.

De Optinicki is onzinkbaar door de drie vaste luchtkasten. De voorste luchtkasten vormen één geheel met de dekrand en de mastdoft. Op deze manier worden de krachten van de mast verdeeld over de hele romp. Uiteraard zijn alle bevestigingspunten van schootblokken en dergelijke verstevigd.

Standaard wordt de Optinicki geleverd met een witte romp en een licht grijs dek. Verder is standaard: Polyester zwaard en roer, aluminium helmstock met verlenger, aluminium mast/giek en spriet, hangbanden en standaard Opti zeil.

Bezichtiging:
Voor bezichtiging van onze producten kunt U terecht bij onze dealers, kijk voor een dealer bij U in de buurt op de dealerlijst.